Winkel

Onze winkel is gevestigd in `het Boterhuys`, een fraai monumentaal pand op een van de mooiste plekjes in Delft; de Markt.

Hier krijgt u een goed beeld van het smaakgebied waarin wij ons thuis voelen en waar onze passie ligt. De opstellingen van de interieur settings worden door de interieurarchitecten en stylisten van ons ontwerpbureau zorgvuldig samengesteld en wijzigen regelmatig. Tijdloze designklassiekers worden gecombineerd met de nieuwste ontwerpen van toonaangevende merken. Bijzondere accessoires geven het geheel een kenmerkend Van Waay & Soetekouw karakter.

Het ontwerpbureau is een belangrijk onderdeel van Van Waay & Soetekouw. Midden in onze winkel werkt een klein team aan de meest uiteenlopende opdrachten.Het ontwerpbureau heeft een open en gastvrij karakter, u bent hier van harte welkom met al uw vragen over het interieur.

Sinds juli 2005 is de dagelijkse leiding in handen van Gert Batenburg. Onder zijn leiding groeide Van Waay & Soetekouw uit tot één van de meest bijzondere woonwinkels in Nederland en werd het ontwerpbureau een belangrijk onderdeel van de winkel. Inmiddels is ook de uitgebreide webwinkel, Designaanbiedingen.nl, een volwaardig onderdeel van Van Waay & Soetekouw.

 

“We hebben de ambitie om de leukste en mooiste woonwinkel van Nederland te zijn”

Team Van Waay & Soetekouw