Toont alle 40 resultaten

Kasten

Een kast kan op veel verschillende manieren gebruikt worden in uw interieur. Of u nu een échte eye-catcher wilt in uw woonkamer, een grote kledingkast voor in de slaapkamer, een kast om dingen in op te bergen of juist een klein kastje voor in de gang, in onze woonwinkel én webwinkel zijn de mogelijkheden eindeloos.

Staat uw droomkast niet in de selectie kasten in onze webshop? Aarzel dan niet om contact op te nemen met één van onze interieurontwerpers en stylisten. Samen creëren we dan een kast precies naar uw wensen!

Uw online orders worden door ons team behandeld zoals u dat van Van Waay & Soetekouw gewend bent: met de grootst mogelijke zorgvuldigheid en professionaliteit. Daarbij wordt een bestelling vaak door onze eigen buitendienst afgeleverd en gemonteerd. Naast de aanbiedingen in de winkel kunt u regelmatig spectaculaire aanbiedingen vinden op design meubelen in onze webshop, www.DesignAanbiedingen.nl. Wilt u op de hoogte blijven van deze bijzondere aanbiedingen? Meld u dan nu aan voor onze nieuwsbrief onder aan deze pagina, of volg ons op Facebook of Instagram en u mist geen enkele design aanbieding!