Toont alle 27 resultaten

USM Haller

Kasten op maat

USM Haller heeft een geschikt kastenprogramma voor modulaire kasten. Het is in de jaren zestig ontworpen en komt uit Zwitserland. Een echte Design Klassieker met een tijdloze en minimalistische uitstraling. Deze kasten zijn er in een grote serie standaard maten, maar zijn ook zelf samen te stellen. U kunt dit zelf doen via de USM configurator. Hiermee kunt u een 3D tekening maken voor de compositie die u wilt. Maar vindt u dat lastig, dan kunt u het ook vrijblijvend door ons laten ontwerpen.

  • Wilt u een nieuwe kast voor de woonkamer, slaapkamer of bijvoorbeeld hal?
  • Zijn er wensen over hoe de indeling zou moeten zijn?
  • Ideale kast niet in de standaard collecties van woonwinkels?

Waar moet je op letten bij een kast op maat?

Heeft u al nagedacht over welke wensen u heeft. Hoe moet het er ongeveer uit komen te zien? Denk aan de afmeting in hoogte en breedte, de kleur, hoeveel open vakken of ladeblokken. Wat voor deurtjes, schuifdeuren of kleppen? Diverse opties zijn er mogelijk.
Hoe is de ruimte waar de kast moet komen, schuine wand of laag plafond bijvoorbeeld? Neem de maten alvast op.
Ook is het met het met de USM Haller kasten mogelijk om elektra snoerloos door de buizen en balletjes te laten lopen. Zo is het mogelijk om verlichting en USB-poorten in de kasten te verwerken.

Welke kasten zijn er van USM Haller?

Er zijn diverse kasten voor in de woonkamer, zoals een wandkast op maat of een modulaire boekenkast. Een dressoir of een tv audio meubel. Maar de kasten zijn ook te gebruiken in de hal, badkamer of slaapkamer. Zelfs in de kinderkamer zijn er leuke mogelijkheden, in een vrolijke kleur om het speelgoed achter een deurtje op te bergen. Voor kantoor heeft USM Haller ook een serie tafels en bureaus, dit is de Kitos serie.

Wat kost een kast op maat?

USM Haller kasten zijn kasten van hoogwaardig materiaal en esthetisch mooi om te zien. De prijs hangt uiteraard af van hoeveel elementen er zijn gebruikt. Bekijk de verschillende kasten van USM Haller hier. Of vraag een op maat gemaakte offerte aan door een mail te sturen naar info@designaanbiedingen.nl en één van onze medewerkers gaat voor u aan de slag.

Kasten op maat laten maken

Kiest u ervoor om een kast op maat door ons te laten ontwerpen. Dan hebben wij USM specialisten in huis met specifieke kennis over de mogelijkheden van het kastenprogramma. Ze kunnen eventueel bij u thuis komen om alle mogelijkheden uit te leggen.

Hoe worden de kasten op maat geleverd ?

Nadat het kast ontwerp is gemaakt, bestellen wij uw kast bij de fabrikant van USM Haller. Zodra de kast klaar is, ontvangt u een bericht en plannen we samen een afspraak om de kast af te leveren. Verzendkosten zijn inbegrepen en ook de montage van het meubel.

usm-haller-sideboard4-2556x1053