Toont alle 7 resultaten

Draadloze verlichting

In onze uitgebreide verlichtingscollectie hebben wij ook verschillende draadloze lampen. Tegenwoordig wordt er veelvuldig gebruik gemaakt van open indelingen in het interieur, hierbij is verlichting met een vast snoer niet wenselijk. In onze webshop en winkel vindt u een uitgebreide collectie draadloze lampen, zowel designklassiekers in een modern jasje tot nieuwere ontwerpen.

Heeft u advies nodig welke tafellamp het beste in uw interieur past? Neem dan contact op met ons, wij helpen u graag verder!

 
Uw online orders worden door ons team behandeld zoals u dat van Van Waay & Soetekouw gewend bent: met de grootst mogelijke zorgvuldigheid en professionaliteit. Daarbij wordt een bestelling vaak door onze eigen buitendienst afgeleverd en gemonteerd. Naast de aanbiedingen in de winkel kunt u regelmatig spectaculaire aanbiedingen vinden op design meubelen in onze webshop. Wilt u op de hoogte blijven van deze bijzondere aanbiedingen? Meld u dan nu onder deze pagina aan voor onze nieuwsbrief, of volg ons op Facebook en  Instagram en u mist geen enkele design aanbieding!