Toont alle 4 resultaten

Plafondlampen

Een belangrijk onderdeel van uw interieur is verlichting. Een goede design plafondlamp kan nét wat extra’s toevoegen aan uw interieur. Wij beschikken over een bijzondere collectie plafondlampen, zowel in onze webshop als in onze woonwinkel in Delft.

Heeft u speciale wensen of advies nodig welke plafondlamp het beste in uw interieur past? Neem dan contact op met ons! Ons team van interieuradviseurs en stylisten adviseert u graag.

Uw online orders worden door ons team behandeld zoals u dat van Van Waay & Soetekouw gewend bent: met de grootst mogelijke zorgvuldigheid en professionaliteit. Daarbij wordt een bestelling vaak door onze eigen buitendienst afgeleverd en gemonteerd. Naast de aanbiedingen in de winkel kunt u regelmatig spectaculaire aanbiedingen vinden op design meubelen in onze webshop. Wilt u op de hoogte blijven van deze bijzondere aanbiedingen? Meld u dan nu onder deze pagina aan voor onze nieuwsbrief, of volg ons op Facebook en  Instagram en u mist geen enkele design aanbieding!