Toont alle 11 resultaten

Tafellampen

In onze uitgebreide verlichtingscollectie hebben wij ook verschillende design tafellampen. Tegenwoordig wordt er aan een tafel zo veel meer gedaan dan alleen eten en is de tafel een plek in huis geworden waar we aan werken, knutselen of lezen. Goed licht is hierbij erg belangrijk en daarom vinden wij dat een tafellamp niet kan missen in uw interieur. In onze webshop en winkel vindt u een uitgebreide collectie tafellampen, van designklassiekers tot moderne tafellampen.

Heeft u advies nodig welke tafellamp het beste in uw interieur past? Neem dan contact op met ons, wij helpen u graag verder!

Uw online orders worden door ons team behandeld zoals u dat van Van Waay & Soetekouw gewend bent: met de grootst mogelijke zorgvuldigheid en professionaliteit. Daarbij wordt een bestelling vaak door onze eigen buitendienst afgeleverd en gemonteerd. Naast de aanbiedingen in de winkel kunt u regelmatig spectaculaire aanbiedingen vinden op design meubelen in onze webshop. Wilt u op de hoogte blijven van deze bijzondere aanbiedingen? Meld u dan nu onder deze pagina aan voor onze nieuwsbrief, of volg ons op Facebook en  Instagram en u mist geen enkele design aanbieding!