Toont alle 21 resultaten

Wandlampen

Design wandlampen zijn er in eindeloos veel verschillende soorten, maten en kleuren. In onze webshop en woonwinkel vindt u een selectie design wandlampen van de beste merken, van design klassiekers tot moderne design wandlampen. Populaire wandlampen zijn onder andere de Lucellino LED en de Bolt bedlamp under fit.

Bent u op zoek naar een design wandlamp en heeft u advies nodig? Ons enthousiaste team van interieuradviseurs en stylisten adviseert u graag welke wandlamp het beste in uw interieur past!

Uw online orders worden door ons team behandeld zoals u dat van Van Waay & Soetekouw gewend bent: met de grootst mogelijke zorgvuldigheid en professionaliteit. Daarbij wordt een bestelling vaak door onze eigen buitendienst afgeleverd en gemonteerd. Naast de aanbiedingen in de winkel kunt u regelmatig spectaculaire aanbiedingen vinden op design meubelen in onze webshop. Wilt u op de hoogte blijven van deze bijzondere aanbiedingen? Meld u dan nu onder deze pagina aan voor onze nieuwsbrief, of volg ons op Facebook en  Instagram en u mist geen enkele design aanbieding!