Over ons

Designaanbiedingen.nl is de webshop van Van Waay en Soetekouw. De basis voor Van Waay & Soetekouw werd gelegd rond 1935 toen de heer Soetekouw, stoffeerder, en de heer van Meekeren, woninginrichter,  besloten te gaan samenwerken onder de naam Soetekouw en Meekeren.  Eind jaren 50 nam de heer van Waay de belangen van de heer van Meekeren over en ging men verder onder de naam Van Waay & Soetekouw. Vanaf dat moment profileerde Van Waay & Soetekouw zich met een uitgesproken, moderne collectie. Vanaf eind jaren 60 was het bedrijf prominent lid van de Goed Wonen vereniging en werd de collectie aangevuld met Italiaanse collecties.

Bij ons kunt u ook online interieuradvies aanvragen!

In 3 online stappen naar een gratis interieuradvies. Het is nog nooit zo eenvoudig geweest om tot een deskundig en verrassend interieuradvies te komen. Een enthousiast  team onder leiding van Gert Batenburg gaat aan de slag met de gegevens die u online invoert, het gratis interieuradvies wordt dan in onze winkel met u besproken.

Vragenlijst invullen

We zijn nieuwsgierig naar uw smaak en de interieurstijl die bij u past. Hiervoor hebben we een online stylecheck samengesteld.

Gegevens toezenden

Een aantal vragen van onze online vragenlijst gaan over uw ruimte. Hier kunt u eenvoudig foto`s en/of tekeningen van uw ruimte toevoegen.

Krijg advies in onze winkel

Onze ontwerpers en stylistes gaan voor u aan de slag. Het gratis interieuradvies wordt in onze winkel met u besproken.

Kunnen wij u ergens mee helpen?

U kunt bij ons terecht met al uw interieur vragen. Dus neem gerust contact met ons op, dan we helpen u graag verder.

Openingstijden

Contact

 • Maandag
  Gesloten
 • Dinsdag
  09:30 - 17:30
 • Woensdag
  09:30 - 17:30
 • Donderdag
  09:30 - 17:30
 • Vrijdag
  09:30 - 17:30
 • Zaterdag
  09:30 - 17:00
 • Zondag
  12:00 - 17:00
  alleen eerste
  zondag van
  de maand